FAQ

Hva er Color Dip?

Color Dip er en flytende folie som kan sprayes på det meste du kan tenke deg. Gummien beskytter mot rust, fuktighet, mindre riper mm.

Color Dip brukes ofte til å freshe opp utseende på biler, motorsykler og andre kjøretøy. Det som er spesielt med gummi dip er at man kan dra det av når man selv ønsker det! Det er det samme folie, men et langt billigere alternativ.​

Her er en kjapp introduksjonsvideo av hva Dip er: https://www.youtube.com/watch?v=LZLq0eLynyI 

Garanti

Vi gir 1 måneds garanti mot dipjobber som er utført hos Nordic Car Paint. Hvis du dipper bilen selv så er det ingen garanti, da det er mange faktorer som spiller inn for at en dip-jobb blir suksessfull.

Innen den første måneden så har man som regel sett om det er noe feil med dippen fra vår side. 

Etter det har gått 1 mnd er vi selvfølgelig behjelpelige med å fikse dippen om man skulle være så uheldig å skade den.

Det gis ingen garanti mot arbeid som blir utført av andre enn Nordic Car Paint, da det er mange faktorer som spiller inn både på holdbarhet og på finish. 


 

Returrett

Kontakt oss før retur av varen så vil du få tilsendt et returnummer. Du kan ikke returnere varer hvor forseglingen er brutt.

Det er heller ingen retur på dip som er blandet etter en spesiell farge. Alle gavekort er gyldige i 12 mnd fra kjøpsdato.


 

Betaling

Vi aksepterer Visa, Mastercard, Paypal, Vipps og bankoverføring. Skal du betale med bankoverføring eller Vipps så må du avtale dette med oss på forhånd.

​Ved bestilling av time hos oss krever vi et depositum på 25%. Om du ikke kommer til avtalt dato, forbeholder vi oss retten til å beholde depositumet.


 

Prisgaranti

Vi ønsker å være billigst i Norge, så derfor tilbyr vi prisgaranti!

Finner du samme produkt til en lavere pris i en annen butikk, så matcher vi selvfølgelig prisen. Send oss en mail med info om hvor du har funnet en lavere pris, så matcher vi prisen OG gir deg et gavekort på 15% av mellomlegget*!

*Gjelder ordinære priser hos våres konkurrenter, ikke tilbudspriser.


 

Ekstra utgifter

Oppgitte priser er ikke inkludert eventuell rustbehandling, oppretting av bulker mm.

Om ikke annet er avtalt vil bilen bli sprøytet i den stand den blir levert i, og man er selv ansvarlig for å si ifra om man ønsker at diverse skavanker skal fikses opp i.


 

Hvordan påføre Color Dip

1. Alle flater som skal dippes må være 100% fri for fett, olje, silikon og støv. Det er også viktig at det ikke er fuktig der du dipper. 

2. Maskèr alle delene du ikke skal dippe. Vi anbefaler også å maskere lys og blinklys, da dip kan skade plastikken. 

3. Om bilen har vært omlakkert tidligere, eller lakken er i dårlig stand så anbefaler vi at man tester på et mindre område først for å se at dippen ikke reagerer med lakken.

4. Hold en jevn avstand på ca 20-25cm, og spray alltid direkte på flatene. Sprayer du skjevt så kan du ende opp med å få "Streaking".

5. Spray 2 tynne strøk først for å få bra heft. Spray deretter minst 5 tykke strøk. Sprayer man for lite reduserer det holdbarheten og det vil være vanskelig å dra av.

6. Vent i 15-60 minutter mellom hvert strøk. Tørketiden vil være avhengig av temperatur, luftfuktighet mm.

7. Noen biler har lister og kanter som går i ett med bilen, og disse vil være vanskelige å maskere. I disse tilfellene anbefaler vi å dra av teipen ca 1-2 minutter etter du har lagt på det siste strøket, mens dippen fortsatt er flytende.

8. Color dip vil være støvtørr etter 1-2 timer, og ferdig herdet etter 8 timer.

9. Hvis du skal bytte farge fra mørk til lys, så anbefaler vi 2-3 strøk med grå basefarge som underlag. 

10. Husk ALLTID å bruk en godkjent maske når du sprayer. Det er sterke kjemikalier i dip, og man bør derfor være nøye med å bruke riktig utstyr.

 

 
©Copyright 2017. Powered by GHkonsult.no
  Back To Top